درمان اختلال نقص توجه و بیش فعالی:

اختلال نقص توجه و بیش فعالی یکی از شایع ترین اختلالات روانپزشکی است که عموما در دوره ی کودکی تشخیص داده میشود. کودکان مبتلا به این اختلال بیش از حد معمول فعالیت و تحرک دارند، دائما حواسشان پرت میشود و نمی توانند حتی برای مدت کوتاهی مشغول کار ثابتی باشند. اگر این اختلال در دوران کودکی تشخیص داده نشود و مورد درمان قرار نگیرد فرد نه تنها در دوران کودکی اش بلکه در بزرگسالی هم با آن درگیر می ماند تاجایی که یادگیری، شغل و ارتباط او با دیگران تحت تاثیر منفی این اختلال قرار می گیرند.

درمان انواع اختلالات اضطرابی

کودکان هم تحت تاثیر عوامل ژنتیکی و رویدادهای محیطی دچار انواع ترس ها، نگرانی ها و اضطراب ها میشوند، اگر این اضطراب ها شدید باشند و عملکرد او را مختل کرده باشند باید به عنوان یک اختلال موردتوجه قرار گیرند. در صورتی که این اختلالات سریع و به موقع درمان نشوند شدت، احتمال تداوم و هم چنین آسیب های ناشی از آنها بیشتر میشود. درمان سریع و به هنگام این اختلالات آرامش و لذت کودکی از دست رفته را به کودکان بر می گرداند.

درمان اختلال افسردگی:

کودکان هم مانند بزرگسالان ممکن است مبتلا به اختلال شایع افسردگی شوند با این تفاوت که علائم اختلال آنها همیشه احساس غم شدید، پوچی، از دست دادن علاقه مندی ها نیست. گاهی اوقات کودکان افسرده، پرخاشگر و تحریک پذیر می شوند و بدرفتاری های آنها افزایش می یابد. اگر افسردگی کودکان در همان سنین پایین درمان نشود، در دوره ی حساس و پر چالش نوجوانی شدیدتر خواهد شد. نوجوانان افسرده اغلب دارای افکار خودکشی هستند. درمان این اختلال در همان دوره ی کودکی ریسک چنین آسیب های جدی را تاحد زیادی کاهش میدهد.

درمان اختلال وسواس:

اختلال وسواس در کودکان ناشی از احساسات شدید اضطرابی است که به صورت ترس و افکار ناخواسته و همراه با رفتارهای اجباری از جمله تمیزکاری و نظم و ترتیب افراطی به چشم میخورد. اگر این اختلال به موقع درمان نشود تاثیرات بسیار نامطلوبی در روند رشد کودک به جای می گذارد. برای جلوگیری از شدت یافتن علائم اختلال و مختل نشدن روند رشد و عملکرد کودک ضروری است در همان سال های کودکی موردتوجه و درمان جدی قرار گیرد.

درمان اختلال نافرمانی مقابله‌ای :

پرخاشگری، سرکشی، تحریک پذیری، عدم روحیه همکاری، کینه توزی و مشاجره از جمله علائم اختلال نافرمانی مقابله ای هستند. درمان زودهنگام این اختلال از بروز مشکلات جدی در آینده جلوگیری می‌کند. افراد مبتلا به این اختلال اگر درهمان دوره ی کودکی درمان نشوند نه تنها در زندگی شخصی و روابط خود دچار مشکل میشوند، بلکه با رفتارهای پرخاشگرایانه خود برای دیگران هم مشکلات جدی ایجاد خواهند کرد و بارها و بارها خانواده را به دردسر می اندازند.

درمان اختلالات یادگیری:

کودکان دارای اختلال یادگیری معمولا  هوش نرمالی دارند اما در خواندن، نوشتن و ریاضیات و به طور کلی در یادگیری دچار مشکلاتی هستند. این کودکان به دلیل ضعف عملکرد تحصیلی اغلب سرخورده، عصبانی و مضطرب میشوند و عزت نفس آنها به شدت آسیب می بیند. برای جلوگیری از این مشکلات، ضروری است مورد توجه و درمان قرار بگیرند که علاوه بر پیشرفت تحصیلی، روحیه آنها نیز بهبود یابد.

درمان کودکان با اعتماد به نفس پایین:

کودکانی که اعتماد به نفس پایینی دارند اغلب منفعل، گوشه گیر و مطیع هستند. آنها اعتمادی به نظرات و توانایی های خود ندارند و به همین خاطر کمتر در گروه های دوستی نظرات خویش را ابراز میکنند، کمتر شروع کننده و بیشتر دنباله رو هستند. در انجام کارها و صحبت کردن مستقل عمل نمی کنند و اغلب به فرد نزدیکی وابسته هستند. درمان این مشکلات و کسب مهارت های لازم به آنها کمک میکند پیش از شدت گرفتن و ریشه یافتن این ویژگی ها در شخصیتشان، به جنگ آنها بروند و با کسب عزت نفس سالم از زندگی و روابط خود لذت ببرند.

آموزش اصول صحیح فرزندپروری به والدین:

فرزندپروری اصولی و صحیح یک مهارت است. همانطور که ما برای کسب هر مهارتی مثل مهارت رانندگی، آموزش می بینیم و دانش کافی کسب می کنیم ضروری است برای تربیت فرزندمان نیز آموزش ببینیم تا از اشتباهات ناخواسته و ناآگاهانه خود که می تواند آسیب های جبران ناپذیری به فرزندمان بزند. جلوگیری کنیم.

انجام انواع تست های هوش و استعدادیابی:

آگاهی یافتن از استعدادها و توانمندی‌های منحصر به فرد کودکانمان در سن مناسب آن، به فرزندمان این شانس را میدهد که  با قرار گرفتن و حرکت در مسیر استعدادهایش، به موفقیت های بیشتری دست یابد. و این مزیت را برای ما دارد که بدون اتلاف وقت، هزینه و انرژی، برای کودکمان در جای درست و به روش درست سرمایه گذاری کنیم.

بازی درمانی:

بازی مهم ترین بخش زندگی کودکان است. کودکان از طریق بازی افکار و احساساتشان را بازگو می کنند. بنابراین بهترین و موثرترین راه ارتباطی با دنیای درونی آنها بازی است. بازی درمانی یک روش درمانی رایج برای درمان مشکلات روانشناختی کودکان است. در بازی درمانی، درمانگر از طریق بازی های هدفمند به دنیای درونی کودکان راه می یابیم، احساسات منفی آنها همچون غم، خشم و اضطرابشان را ترمیم می کنیم و اعتماد به نفس، شادی و روحیه از دست رفته شان را به آنها باز می‌گردانیم.

دارو درمانی:

برخی از اختلالات روانپزشکی دوره کودکی اگر شدت بالایی داشته باشند صرفا با رواندرمانی، قابل درمان نیستند و ضروری است در کنار رواندرمانی، دارو درمانی هم با تشخیص و صلاحدید روانپزشک صورت گیرد. روانپزشک تیم ما در فرایند تشخیص و درمان این گونه اختلالات درکنارشماست.

گفتار درمانی:

مشکلات گفتاری کودکان از جمله لکنت زبان، عدم صحبت کردن متناسب با سن و …. باید در همان دوره ی کودکی موردتوجه و درمان قرار بگیرند. هر چه سن کودک افزایش یابد، احتمال درمان کامل این مشکلات کاهش می یابد. تشخیص به هنگام مشکلات گفتاری و درمان آنها توسط گفتاردرمانگر متخصص، ریسک تشدید و عدم بهبودی کامل این اختلال را از بین می برد. گفتاردرمانگر تیم ما در فرایند تشخیص و درمان این اختلالات درکنار شماست.

رزرو وقت مشاوره