فارغ التحصیل از دانشگاه شهید بهشتی
شیوا محمودی
روانشناس و روان‌درمانگر کودک
فارغ التحصیل از دوره های معتبر رواندرمانی کودک نزد اساتید برتر روانشناسی
شیوا محمودی
روانشناس و روان‌درمانگر کودک
رتبه ی 62کشوری کنکور سراسری علوم انسانی سال1392
شیوا محمودی
روانشناس و روان‌درمانگر کودک
‎عضو بنیاد ملی نخبگان
شیوا محمودی
روانشناس و روان‌درمانگر کودک
عضو مرکز استعداد درخشان دانشگاه شهید بهشتی
شیوا محمودی
روانشناس و روان‌درمانگر کودک
نحوه مشاوره‌​
مشاوره آنلاین

مشاوره آنلاین

مشاوره تلفنی

مشاوره تلفنی

مشاوره حضوری

انواع مشاوره‌​‌ها

درمان این مشکلات به آنها کمک می‌کند پیش از شدت گرفتن و ریشه یافتن این ویژگی ها در شخصیتشان، با کسب عزت نفس سالم از زندگی و روابط خود لذت ببرند.

اگر این اضطراب‌ها شدید باشند و عملکرد او را مختل کرده باشند باید به عنوان یک اختلال موردتوجه قرار گیرند. در صورتی که این اختلالات سریع و به موقع درمان نشوند، احتمال آسیب‌های ناشی از آنها بیشتر می‌شود.

اگر این اختلال در دوران کودکی مورد درمان قرار نگیرد فرد نه تنها در دوران کودکی اش بلکه در بزرگسالی هم با آن درگیر می ماند.

برخی از اختلالات روانپزشکی دوره کودکی اگر شدت بالایی داشته باشند صرفا با رواندرمانی، قابل درمان نیستند و ضروری است دارو درمانی هم با تشخیص و صلاحدید روانپزشک صورت گیرد.

مشکلات گفتاری کودکان باید در همان دوره کودکی مورد توجه و درمان قرار بگیرند. هر چه سن کودک افزایش یابد، احتمال درمان کامل این مشکلات کاهش می‌یابد.

آگاهی یافتن از استعدادهای منحصر به فرد کودکانمان در سن مناسب آنها، به فرزندمان این شانس را می‌دهد که با حرکت در مسیر استعدادهایش، به موفقیت‌های بیشتری دست یابد.

در بازی درمانی، درمانگر از طریق بازی‌های هدفمند به دنیای درونی کودکان راه می‌یابیم، احساسات منفی آنها همچون غم، خشم و اضطرابشان را ترمیم می کنیم و اعتماد به نفس از دست رفته‌شان را به آنها باز می‌گردانیم.

پرخاشگری، سرکشی، تحریک پذیری، عدم روحیه همکاری، کینه توزی و مشاجره از جمله علائم اختلال نافرمانی مقابله ای هستند. درمان زودهنگام این اختلال از بروز مشکلات جدی در آینده جلوگیری می‌کند.

اگر این اختلال به موقع درمان نشود تاثیرات بسیار نامطلوبی در روند رشد کودک به جای می‌گذارد. برای جلوگیری از مختل نشدن روند رشد و عملکرد کودک ضروری است در همان سال‌های کودکی مورد توجه و درمان جدی قرار گیرد.

همانطور که ما برای کسب هر مهارتی مثل مهارت رانندگی، آموزش می بینیم، ضروری است برای تربیت فرزندمان نیز آموزش ببینیم تا از اشتباهات ناخواسته که می‌تواند آسیب‌های جبران ناپذیری به فرزندمان بزند، جلوگیری کنیم.

اگر افسردگی کودکان در همان سنین پایین درمان نشود، در دوره ی حساس و پر چالش نوجوانی شدیدتر خواهد شد. درمان این اختلال در همان دوره ی کودکی ریسک چنین آسیب های جدی را تاحد زیادی کاهش میدهد.

کودکان دارای اختلال یادگیری معمولا به دلیل ضعف عملکرد تحصیلی اغلب سرخورده و مضطرب می‌شوند و عزت نفس آنها به شدت آسیب می‌بیند. برای جلوگیری از این مشکلات، ضروری است مورد توجه و درمان قرار بگیرند.

رزرو وقت مشاوره